Къде може да направя тая операция - да се смени цялата течност и колко като количество ще ми трябва?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на спирачна течност
Collapse
X
-
На мен ми я смениха в гумаджийницата до нас мисля за 20 тина лева ( не помня точно ) Те и спирачна течност ми наляха..... И предните накладки ми смениха за 10 Лв
( първия път си ги сменях аз ама нали тракаха и взех едни италиански ама ме мързеше да ги сменям.... )Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеВ някой сервиз разполагащ с изсмукваща машина че иначе после обезвъздушаването е ебати теслата. И задължително ДОТ4 да наливаш
Дразни ме че педала ми е малко твърд... сервото си работи, но за да спира колата иска усилие... след няколко натискания се пооправя, ама след малко е пак така.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеА как са ти задните накладки /цилиндърчета!?Ръчната е ок.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеА как са ти задните накладки /цилиндърчета!?
Специално задните са отлични
Иначе аз се отказах от цяла смяна(изсмукване и т.н) и я оставих при Румен...Една тубичка 250мл използва само и се усети доста добра промяна в работата....Предполагам, че ако се смени напълно ще е още по-добреAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеИ каква разлика се усети като си подмени спирачната течност!?Неми казваи че е почнала да спира по-добре само от това че е друга течността!!Наи-вероятно си имал въздух някаде!
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеНе то проблема е влагата която кондензира в течността и става част от нея по спирачните пътища. Мен това ми се струва че ми държи твърд педала при спиране...при такова наличие би станал мек!
...тъй като се нарушава свойствата на течноста!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Спирачната течност губи свойствата си с течение на времето и употребата. Аз смених цялата течност, обезвъздуших системата,и сега колата спира по-добре и педала е по-мек.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеСпирачната течност губи свойствата си с течение на времето и употребата. Аз смених цялата течност, обезвъздуших системата,и сега колата спира по-добре и педала е по-мек.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment